top of page

Kurs med Martin Rønnestad 28. - 29. mai!

Vi er veldig glade for å kunne igjen invitere dere til kurs med Martin Rønnestad den 28. - 29. mai hos Anne Martine Eggen på Verdal.

Hos Anne Martine blir det tilgang på både ridebane og ovalbane, så denne helga har man mulighet til å prøve begge deler etter hva man ønsker. Det er mulighet for oppstalling på stedet. Deltagerne rir en rideøkt på 45 min pr. dag, lørdag/søndag.

Det vil også bli felles lunsj med grilling lørdagen!

Litt om Martin:

Martin er 25 år gammel og har jobbet med hest på heltid i 7 år. Martin er en merittert rytter som de siste sesongene kan vise til meget gode resultater med sin Svartur Von Hochwald. Blant annet har Martin en 4. Plass fra Nordisk Mesterskap i 2012 samt to 8. Plasser i samme mesterskap og en 7. Plass fra VM 2015 i Herning.

Martin har mye kunnskap innenfor trening av hest, og har jobbet for den regjerende verdensmesteren Julie Christiansen i Danmark i 2 år. Her trente han alt fra de helt ferske hestene til de topptrente konkurransehestene. Etter å ha arbeidet i Danmark flyttet Martin i 2014 hjem til Oslo hvor han nå driver TiMa Riding som instruktør. Han underviser minimum fem dager i uken og ofte mer. De som trener for Martin er alt fra hobbyryttere til landslagsryttere.

Dette gjør at Martin er flink til å tilpasse undervisningen og gi deg best mulig utnytte av treningen. Martin sier selv: ”Som instruktør legger jeg vekt på en god grunnutdannelse og en ridbar hest. Min trening er preget av mye dressur og med stort fokus på rytterens sits og balanse. Vi må ha en balansert rytter før vi kan trene frem en balansert hest.”

Påmelding:

Påmelding til kurset går via www.sporti.dk.

Påmeldingen starter mandag 4. April 2016 kl. 20.00, og siste frist for påmelding er mandag 18. April 2016.

Sporti krever at man oppretter en brukerkonto (obs. ha medlemsnummeret klart), og man må betale kurset ved påmelding. Påmeldingen blir da registrert elektronisk. Ta kontakt med Heidi på tlf. 98880381 dersom du ikke har medlemsnr. ditt.

Ved påmelding gjelder førstemann til mølla-prinsippet! Og kun en hest pr. rytter i første omgang. Om det skulle bli liten påmelding kan medlemmer melde på ekstra hest etter samme prinsipp. Ikkemedlemmer kan fylle opp kurset dersom det blir ledige plasser. Det blir registrert venteliste, her gjelder også førstemann til mølla.

Påmelding er bindende, kun ved fremvisning av lege/ veterinærattest refunderes 50 % av kursavgiften.

Pris: kr 1550,-

Stallplass: kr 100,- pr. natt. Husk høy og vannbøtte. Det blir også utetrø i tilegg til boks. Husk å bestille boks på sporti! Gjør det helt klart om du skal ha dagboks eller døgnboks så alt er i orden før du ankommer.

Vaksinasjonskort skal kunne framlegges.

Spørsmål kan rettes til gloi.kurs@gmail.com eller Pernille Pettersen, 984 59 166

Ønsker alle velkommen til ei trivelig, sosial og ikke minst lærerik kurshelg!

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page