top of page

Invitasjon til to-dagers ridetur med Bjørn Kjersem 28. - 29. mai

Endelig har Gloi gleden av å invitere dere alle til en to-dagers ridetur med Bjørn Kjersem helgen 28. - 29. mai!

Sted: Ytteråsen i Elvran, Stjørdal kommune

Lidenskapen for å komme seg ut på tur med hesten sin, opp på fjellet eller inn i skogen. Frisk luft i lungene, samspillet mellom rytter, hest og natur. Koble av fra hverdagen, og bare nye øyeblikket. For mange er dette øyeblikket noe de verdsetter høyt.

Hva er den ultimate turhest, og hvordan kan vi som rytter påvirke dette? En hest som går villig fremover, er myk i munnen, myk å sitte på, er lydig, som går i all slags terreng uten problemer, og som har kondisjon nok til å klatre opp bakker og fjellskråninger. For mange er våren og sommeren et eldorado for å dra på tur med hesten sin. Nå har du mulighet til å dra på tur sammen med folk med samme lidenskap som deg selv, og i tillegg få faglig påfyll av Bjørn Kjersem underveis.

Informasjon om helga: I Ytteråsen er det leid ei hytte for helga, og vi har et stort område rundt hytta som vi disponerer. Dette blir basen for helga, der vi overnatter, spiser, og rir ut fra. Stor trø til hestene. Det er basert på at folk sover ute i telt/lavvo/hengehøye, evt har med seg flatseng. Dette må hver enkelt ordne med selv. Det er noen få senger inne i hytta, første-mann-til-mølla prinsippet gjelder her. (Dette krysser du av for når du melder deg på) Alle måltider er inkludert i prisen, drikke medbringes selv. Du trenger å ha med klær etter vær, hest, og utstyr.

Det blir to heldager på hesteryggen. Allsidig terreng med både grusvei, stier og bakker. Lørdag rir vi ut ca kl. 10. Alle må være startklare med hesten til dette tidspunktet. Heldags ridetur med lang lunch på ei seter, med felles mat, som gir rom for både kvile til rytter og hest, samt god tid for samtale og veiledning fra Bjørn. Søndag tar vi en litt kortere tur rundt vakre Romsjøen, med felles lunch da også. Vi er tilbake fra ridetur ca kl. 1600 på søndag.

Veibeskrivelse: Fra Stjørdal kjører du i retning Selbu på RV 705 til Elvarli. Ta til venstre ved kapellet, opp til Ytteråsen. (Asfalt) Fortsett til du kommer til ei hytte på høyre side der det står "Leirbækkbu".

Påmelding:

Helgen koster 1450 kr pr. pers for medlemmer. 1850 kr pr. pers for ikke-medlemmer. Påmelding og betaling skjer via www.sporti.dk. (blir åpnet på sporti mot slutten av uka). Husk å ha medlemsnr. klart. Ikke-meldlemmer sender påmelding via gloi.kurs@gmail.com og betaler til kontonr: 8601.34.74941 innen 24.05.16!

Påmelding er bindende, kun ved fremvisning av lege/ veterinærattest refunderes 50 % av innbetalt kursavgift.

Siste frist for påmelding er 18. mai kl. 1800!

Kontaktperson for turen: Eli Storsand, tlf 924 97 604.

Kontaktperson for påmelding; Karen Gilberg, tlf 916 17 980

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page