OPPDATERT TERMINLISTE

August 18, 2016

Hei, alle sammen!

 

Nå når vi begynner å se enden i sommerferien, kanskje både for hest og rytter, kan det være greit å starte opp med å få litt ekstra motivasjon og hjelp?

 

Gloi har ikke hatt noe arrangement i juli/august, men det betyr ikke at det ikke har skjedd masse. Vi har nemlig fått en nykåret Nordisk meste i klubben. Vi gratulerer, Ida-Sofie Kvande med en kjempe prestasjon! Video av premieutdeling/finalen kan du se på Gloi's facebookside.

 

 

Selv om det har vært rolige sommermåneder, så begynner terminlisten for 2017 og høsten 2016 å fylles opp nå, så det å ta en titt innom i ny og ne er ikke dumt :-) 

 

I år, som ifjor, har vi booket Eyjolfur Thorsteinsson for en rekke kurs igjennom høsten 2016 og våren 2017. Vi har to kurs nå i høst, oktober & november, før vi fortsetter videre med flere etter jul. Disse ligger inne under TERMINLISTE.

 

Eyjolfur med hingsten Oliver fra Kvistum

 

Kurskomiteen, aktivitetkomiteen og sportskomiteen jobber på for at 2016/2017 skal bli fylt opp med aktiviteter som passer hver enkelt! Obs. Det vil kun bli arrangert 3 stevner neste år også, så merk dere datoene så fort de kommer ut og sørg for å bli med på moroa.

 

Håper dere alle gleder dere til en høst/vår fylt med hest!

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

January 12, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SMALL BRAND. Proudly created with Wix.com