top of page

Kurs med Eyjólfur Þorsteinsson 25. - 27. november!

Gloi Islandshestforening har også i år gleden av å invitere til ridekurs med «Eyjo» igjennom vinteren. Kursene kjøres separat ca en gang i mnd, her er altså muligheten til å ri for en fast instruktør vinteren igjennom.

Sted: Hos Tore Haugen på Kyllobakken, Hegra.

Eyjólfur er fra Island, men har akkurat bosatt seg på Eskilsby Gård utenfor Göteborg, hvor han driver sin egen stall. På island drev han også sin egen stall, og jobbet som ridelærer på Holar. Han har reist mye rundt i Norden for å holde kurs, og snakker godt norsk. Han overbringer lærdom på en måte som passer uansett om du er ung eller gammel, erfaren eller uerfaren rytter.

Han er en godt meritert rytter, og har siden han var veldig ung vært helt i toppen. Kun 20 år gammel ble han islandsmester i 5-gang senior, og etter det har han hatt tilsvarende titler både på VM og islandsmot. Han har mange gode resultater på forskjellige hester og i forskjellige i klasser, og er kjent for å presentere vellridde hester på en pen og harmonisk måte.

Kurset begynner fredag ettermiddag, med en individuell økt på 25 min, hvor Eyjo vil gjøre seg kjent med folk og hester. Lørdag og søndag er det èn ridetime à 45 min pr rytter pr dag, felles lunsj begge dager er inkludert i prisen.

Vi har tilgang på både ridehallen og ovalbanen denne helgen.

Påmelding:

Via Sporti.dk.

Påmeldingen starter søndag 23.10.16 kl 20.00, og siste frist for påmelding er søndag 06.11.2016. Sporti krever at man oppretter en brukerkonto (obs, ha medlemsnummeret klart!), og man må betale kurset ved påmelding. Påmeldingen blir da registrert elektronisk.

Ved påmelding gjelder førstemann til mølla-prinsippet! Og kun en hest pr. rytter i første omgang.

Om det skulle bli liten påmelding kan medlemmer melde på ekstra hest etter samme prinsipp. Ikkemedlemmer kan fylle opp kurset dersom det blir ledige plasser. Det blir registrert venteliste på mail.

Påmelding er bindende, kun ved fremvisning av lege/ veterinærattest refunderes 50 % av kursavgiften.

Pris: 2300 kr (inkl varm lunsj lørdag og søndag) Oppstalling: 50 kr pr natt i hallen, og 100 kr pr natt i stallen

Vaksinasjonskort skal kunne framlegges.

Spørsmål kan rettes til: gloi.kurs@gmail.com eller Karen Gilberg 91617980.

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page