top of page

Kurs med Eyjólfur Þorsteinsson 10. - 12. februar 2017!

Gloi Islandshestforening inviterer til kurs med «Eyjo» hos Nina Ekle i Trondheim.

Eyjólfur er fra Island, men har akkurat bosatt seg på Eskilsby Gård utenfor Göteborg, hvor han driver sin egen stall. På Island drev han også sin egen stall, og jobbet som ridelærer på Holar. Han har reist mye rundt i Norden for å holde kurs, og snakker godt norsk. Han overbringer lærdom på en måte som passer uansett om du er ung eller gammel, erfaren eller uerfaren rytter.

Han er en godt meritert rytter, og har siden han var veldig ung vært helt i toppen. Kun 20 år gammel ble han islandsmester i 5-gang senior, og etter det har han hatt tilsvarende titler både på VM og islandsmot. Han har mange gode resultater på forskjellige hester og i forskjellige i klasser, og er kjent for å presentere vellridde hester på en pen og harmonisk måte.

Kurset begynner fredag ettermiddag, med en individuell økt på 25 min, hvor Eyjo vil gjøre seg kjent med folk og hester. Lørdag og søndag er det èn ridetime à 45 min pr rytter pr dag. Pris: 2200 kr inkl varm lunsj lørdag og søndag. Oppstalling: 150 pr natt (må bestilles ved påmelding)

Påmelding: via mail til gloi.kurs@gmail.com

Påmeldingen starter søndag 08.01.17 kl 20.00, og siste frist for påmelding er søndag 15.01.2017. Når påmelding er registrert blir det sendt ut bekreftelse med betalingsinformasjon.

Ved påmelding gjelder førstemann til mølla-prinsippet! Og kun en hest pr. rytter i første omgang.

Om det skulle bli liten påmelding kan medlemmer melde på ekstra hest etter samme prinsipp. Ikkemedlemmer kan fylle opp kurset dersom det blir ledige plasser. Det blir registrert venteliste på mail.

Påmelding er bindende, og man er selv ansvarlig for plassen sin ved sykdom/skade.

Vaksinasjonskort skal kunne framlegges.

Spørsmål kan rettes til: gloi.kurs@gmail.com eller Karen Gilberg 91617980.

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page