top of page

SALGSUTSTILLING FOR ISLANDSHEST LØRDAG 3. JUNI

Vår årlige salgsutstilling arrangeres for tiende året på rad. Vi ønsker publikum/kjøpere/selgere velkommen til Kyllobakkan i Hegra. Anlegget ligger bare 10 min. fra Trondheim lufthavn i Stjørdal kommune.

Visning av salgshester starter kl. 11:00 og blir vist 2 ad gangen på ovalbane. Arrangementet gjør plass til ca. 30 salgshester i forskjellige aldere, kvaliteter og prisklasser.

Her er det en kjempemulighet for både selgere og kjøpere. En selger har muligheten til å treffe mange potensielle kjøpere, mens en kjøper har muligheten til å se/prøve mange hester på ett og samme sted. Hestene blir presentert over høytaleranlegget mens de blir ridd på ovalbanen, og kan beskues i bokser innendørs både før og etter visningen. På slutten av dagen, etter endt visning, er det mulig å prøve hestene på ovalbanen.

Vi tilrettelegger dagen slik at alle i familien kan finne noe interessant. Det blir salg av rømmegrøt, grillet middagsmat og annet forfriskende. Barneridning på trygge, stødige islandshester.

Arrangementet avsluttes med låvefest kl. 19.00 på samme adresse. Her blir det levende musikk, og salg av øl og vin. I tradisjon tro håper vi også i år at vi kan ha en hest eller to som selges på auksjon oppe på låven denne kvelden.

* Bruktmarked: ta gjerne med hesteutstyr som du vil selge. Merkes med navn, tlf og pris.

* Salgsutstillingskatalogen lages i farger med 1 side pr salgshest. Det er også anledning til å annonsere i katalogen, og dette koster kr 250,- for helside, kr 125,- for halvside og kr 75,- for kvartside.

Påmelding av salgshester til Gisli Steinthorsson på mailadresse: salgsvisning.gloi@gmail.com, tlf. 48072116. Prisen for første salgshest kr 400,-, deretter kr 250,- pr hest. Påmeldingsgebyret betales inn til Glói Islandshestforening på konto 8601.34.74941. Merkes med «salgsvisning» og hva du betaler for.

Sjekk ut arrangementet «Salgsvisning Gloi islandshestforening» på facebook.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen!

Hilsen aktivitetskomiteen i Glói Islandshestforening

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page