top of page

TETT PÅ: Heidi Vik Småland

Vi tar opp den tidligere spørrerunden ''Tett på'', slik at vi kan få et innblikk og bli litt bedre kjent med medlemmene i Gloi. Først ut er Heidi Vik Småland!

Navn: Heidi Vik Småland

Alder: 28

Bosted: Elvran, Stjørdal kommune

Yrke/utdanning: Barnehagelærer

Når begynte du å ri? Var vel 9 år når jeg var på mitt første helgekurs hos An-Magritt i Stugudal. Deretter hadde mange fine år i storhestmiljøet på Stjørdal før jeg igjen konverterte til islandshest oppe hos Siri Aas på Patrusli Gaard. Jobbet der som dreng en del år, og når jeg ble konfirmert fikk jeg min egen hest.

Hvilken hest har gjort størst inntrykk på deg?

Beste opplevelse/minne med hest?

Tror jeg slår sammen disse to spørsmålene. En rød hoppe med hvit man og hale, og med hvitt bles gjorde et stort inntrykk på meg. Voldsom vilje ,og kraft til det uendelige. Veldig følsom og sensitiv. De rideopplevelsene og gleden glemmer jeg aldri. Det å tølte avgårde på en slik hest burde alle ha fått opplevd. Det var vel fortjent at hun fikk 9 for tølt på avlsvisning året etter.

Hvilken hest ville du prøvd å ridd en tur på, hvis du hadde fritt valg? Uten tvil Trymbill fra Stóra-Ási. Det tror jeg hadde vært en opplevelse! Mykheten i den hesten…og i tillegg 10 for pass. Det hadde vært en moro ridetur!

Har du noen forbilder, eventuelt hvem og hvorfor? Det er mange å se opp til, og mye flinke folk. Jeg er tilhenger av de som har guts nok til å drive med det de brenner for, og som har tro på det de holder på med.

Da skal Heidi sende stafettpinnen videre og den neste som skal skrive "tett på" blir Sunniva Løvlien!

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page