Årsmøte i Glòi Islandshestforening 27.februar!


Årsmøte i Gloi Islandshestforening avholdes den 27.februar kl. 19.00 i kantina i Gjensidigebygget på Stjørdal.

Sakspapirer er utsendt til alle medlemmer., og ligger under "sakspapirer".

Velkommen til alle nye og gamle medlemmer:)

Saker: 1. Godkjenne de stemmeberettigede 2. Godkjenne innkalling, saksliste og forretningsorden 3. Velge møteleder, sekretær, og 2 medlemmer til å underskrive protokollen 4. Behandle årsberetning a.) Styret b.) Kurskomiteen c.) Sportskomiteen d.) Aktivitetskomiteen 5. Behandle revidert årsregnskap 6. Behandle innkomne forslag og saker 7. Fastsette medlemskontigent 8. Vedta budsjett for kommende år 9. Behandle organisasjonsplan 10. Foreta valg

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square