top of page

Klubbkveld i Glòi med Erik Andersen!


Vi har vært så heldige og fått Erik Andersen til å komme å holde et kurs for oss i høst 17. -18. november hos Nina Ekle, Stall Eklespannet i Trondheim.

I forbindelse med dette vil Erik holde et foredrag fredag 16. november. Foredraget vil handle om «Veien fra temming til ridehest». Her vil ha ta for seg et bredt tema om trening av hest som treffer de fleste ryttere uansett nivå og erfaringer. Tid: 19.00 Sted: Halsen Skole (barneskole), Stjørdal Pris: 100kr for medlemmer / 150kr for ikke-medlemmer

Erik er en velrennomert rytter, dommer og utdanningsansvarlig for instruktører i NIHF. Han konkurrerer selv, både på nasjonalt og internasjonalt nivå, og har vært flere år på landslaget. Han instruerte på det første ridekurset som Gloi arrangerte i Teveldalen i Meråker etter at vi startet opp klubben igjen på starten av 1990-tallet, og siden den gang har han vært her mange ganger. Vi ønsker alle velkommen uansett om man er islandshestrytter, eller ikke. Her er det mye å hente uansett hvilken rase man rir. Håper på at mange tar turen innom Gloi´s Klubbkveld for en sosial og lærerik kveld med likesinnede!

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page