top of page

Kurs med Ryttercoachen Gry Nergård lørdag 09.02.19

''Først når du leder deg selv, kan du lede hesten din.''

Velkommen til kurs med Ryttercoachen Gry Nergård. Gry vil lærer oss teknikker og metoder til å sette mål for oss selv, ridningen og hestene våre. Seminaret er for voksne og ungdom. Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkommen! Kurset er ikke spesifikt for islandshest og alle typer hestefolk vil ha glede av teknikkene vi lærer. Kurset er samtidig en hyggelig sosial ramme for en prat om ledelse og hest. Lørdag 9. februar kl. 11:00 til 18:00 i lokalene til Midt-Norsk Betong AS, Venusvegen 9, 7652 Verdal. Pris: 1100 kroner for medlemmer i Glòi, 1300 for ikke-medlemmer Kurset inkluderer lunsj og kaffe/ snack. Påmelding for medlemmer via Sporti.dk. Påmeldingen åpner 17. januar klokken 12:00. Siste frist for påmelding er onsdag 6. februar klokken 12:00.

Ikke-medlemmer er velkomne og kan melde seg på via mail: gurlib.meyer@gmail.com. Betaling for ikke-medlemmer til konto: 8601.34.74941 Ingeborg Bjørk Steinsdottir uttaler: ''Ryttercoachen/Gry fulgte meg tett gjennom fjorårets stevnesesong. Hun ga meg verktøy som gjorde det lettere å håndtere bla. stress og nervøsitet. En bevisstgjøring av tanker og måter å vri stress over til fokus. Kan virkelig anbefales. Uten denne forberedelsen gjennom vinteren tror jeg ikke jeg hadde kommet ut med samme resultat. Tusen takk! '' Les mere om Ryttercoachen her: http://www.ryttercoachen.no/

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page