top of page

Glòibarnerytter Isa Emilie Olsø !

Da er det snart klart for klubbmesterskap 2019 i Glòi, og vi har tatt en titt på fjorårets vinner av kanskje det gjeveste prisen som blir delt ut på ett stevne, nemlig Feather Prize.

Prisen går til den rytteren som viser utpreget god og harmonisk ridning på stevnet, og barnerytter Isa Emilie Olsø var den heldige og dyktige vinneren av Feather Prize KM 2018!

Jeg heter Isa Emilie Olsø, er 11 år og jeg bor på Jonsvatnet. Hesten jeg rir på heter Lordi fra Bergli, men er opprinnelig storesøsteren min sin hest, Anne Lea Olsø. Vi kjøpte Lordi i desember i fjor, og siden da har jeg ridd og stelt med han. Anne Lea har også hjulpet meg når det kommer til gangarter.

 Isa og Anne Lea

Første hesten jeg hadde het Foldi fra Stampstuen. Da jeg var 1 1/2 år var vi på tur med Foldi og jeg sovnet på ryggen hans. Så mamma holdt i meg mens Foldi gikk hjem. Mamma brukte fødselspermisjonstiden sin i stallen sammen med meg. Så jeg har holdt på med hest hele livet. Det jeg liker aller best med hester er å tilbringe tid med dem i stallen og ri på tur. Den største grunnen til at jeg har islandshest er på grunn av at mamma og Anne Lea har det.

Isa og Foldi

Favorittgrenen min innenfor konkurranse er vell V5 fordi jeg synes det er kjempe morro å galoppere, men jeg synes også tølt på løse tøyler er veldig kult. Mine fremtidige mål er å gjøre det bra på konkurranse banen og etterhvert delta på NM og slå mine egne rekorder. Jeg synes det var overraskende at de ropte opp mitt navn da de skulle dele ut dommerprisen. Jeg ble kjempeglad og fikk enda mer motivasjon for å trene og ri videre. Det var jo mitt første ordentlige stevne, så det å få selveste dommerprisen var kjempestort for meg. Det som er sikkert nå, er at jeg kommer til å ri mye fremover.

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page