top of page

Hedda Moldestad; Glòis representant under Barnestevnet 2019 på Biri!


Barn i aldersgruppen 11-13 år inviteres til barnestevne i disiplinenen tølt/T7 og 4gang/V5 under NM-dagene på Biri. En deltager fra hver klubb blir invitert til å ri på Barnestevnet 2019, og i år skal

Hedda Moldestad representere Glòi.

Vi har tatt en liten prat med Hedda, og hennes tanker rundt stevnet.

"Det blir kult å representere Gloi"

Hedda M.

 

Jeg heter Hedda Finseraas Moldestad, er 12 år gammel og bor på Lade i Trondheim. Jeg eier Kolbeinn og har i vinter lånt Hrafndis av Ingjald i tillegg. Ridd siden jeg var 4 år. Det ble islandshest siden mamma lånte hest på Gjervan. Liker best å være med hestene, ri på tur og ri på konkurranser. Liker best å ri firgang, fordi det er forskjellige gangarter. Det er kult å vise frem litt forskjellig.

Målet er å bli en god rytter. Jeg vil trene flere hester, men trene mest med Kolbeinn. Når jeg blir stor vil jeg både konkurrere og drive med avl. Og ri masse turer i skogen.

Jeg gleder meg til høsten for da skal jeg få være med Ingjald å temme en unghest som har samme mor som Kolbeinn. Forbilde mitt er Adalheidur Gudjonsdottir.

Mine tanker rundt barneNM? Jeg tror det blir artig. Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle bli tatt ut i år. Det blir kult og representere Gloi. I fjor var det spennende og artig. Jeg hadde Gabrielle Severinsen som mentor og det var kult. Det blir spennende og se hvem det blir i år. Man får hjelp av mentorene på stevne så da kan du spørre om ting du lurer på eller ting om konkurransen. Det er artig å bli kjent med de andre barna fra andre klubber på NM.

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page