top of page

Glòiryttere til NM!

Glòi medlemmene Eline Bengtsen, Julie Meyer Nielsen, Maria Digre, Anne Lea Olsø og Anne Stine Haugen skal delta i årets NM! Vi ønsker de alle lykke til i dagene som kommer, og her kommer en liten presentasjon av rytterne og deres hester!

 

Eline Bengtsen med Pistill fra Litlu-Brekku

Jeg og Pistill er påmeldt i V1YR og T2YR Jeg gleder meg til å ri, og forhåpentligvis få vist frem det vi har trenet hele året mot! Sist år fikk vi med oss bronse hjem fra NM, og etter et år med enda mere trening og blitt enda bedre kjent med hesten - så håper jeg igjen vi kan være med å kjempe om pallplass.

 

Julie Meyer Nielsen og þvengur fra Åsvin

Jeg heter Julie Meyer Nielsen, jeg er 16 år og skal delta som junior på årets NM. Jeg skal starte med hesten min þvengur fra Åsvin, som jeg har deltatt på NM med for 2 år siden også. Vi skal delta i disiplinene V1 og T1. Mine ambisjoner for dette stevnet er å kunne prestere like bra på konkurranse banen som hjemme på trening. Jeg har ikke kommet så langt med trening som ønsket på grunn av skadet hest, men vi gjør vårt beste med det utgangspunktet vi har. Vi gleder oss til stevne, og ønsker de andre Gloi rytterne lykke til!

 

Maria Digre og Lukas fra Stugudal

Jeg heter Maria Digre, 17 år og skal delta på NM i år. Jeg skal starte med min nye hest, Lukas fra Stugudal. Lukas er en vallak på 13 år, 5-gjenger, men ries som 4-gjenger. Han er etter Hvatur fra Hvitanesi. Det er vårt første år sammen, og vi skal starte V1 og T1. Ambisjonene våre for i år er å bli kjent med hverandre, og at begge får gode erfaringer. Men forventningen mine er ganske lave, siden det er mitt første år med stevne. Vi ønsker resten av Gloi-medlemmene og de andre lykke til.

 

Anne Lea Olsø og Lordi fra Bergli

Jeg heter Anne Lea Olsø, er snart 17 år og skal delta på NM i år. Jeg skal starte med en av hestene mine, Lordi fra Bergli. Lordi er en stor vallak på 13 år, 4-gjenger og han er etter Reyr fra Dalbæ. I år har vi utfordret oss selv, og meldt oss på i T2 og V1. Ambisjonene våre for i år er å gjøre det så godt som mulig, og ha en kjempe fin opplevelse sammen. I T2 er forventningene mine ganske lave, siden vi bare har startet det en gang før. Men både jeg og Lordi synes det er en veldig spennende og artig disiplin! Ønsker alle de andre i klubben masse lykke til på NM!

 

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page