Maia Persen; Glòis 2.representant under Barnestevnet 2019 på Biri!

Barn i aldersgruppen 11-13 år inviteres til barnestevne i disiplinenen tølt/T7 og 4gang/V5 under NM-dagene på Biri. I år sender Glòi hele 2 representanter, og rytter nummer 2 som reiser til Biri er Maia Persen.

Gleder meg veldig til å ri barne NM, og å se alle de gode ekvipasjene som skal delta i NM. Mvh Maia Persen

Jeg heter Maia Persen er 12 år, blir 13 år i september, og bor i Stjørdal. Jeg skal ha med meg hesten Hrafntinna fra Blesastödum 1A til Biri. Hrafntinna er ei hoppe på 9 år, og jeg har ridd henne siden desember 2018, og i mars 2019 kjøpte vi Hrafntinna.

"Islandshesten er så allsidig, med artige gangarter. Den er like artig å ri på tur som i trening og konkurranse. "

Jeg har ridd siden jeg var ca 5 år. Ridd litt på privatstall, og litt på rideskole. Alt fra shetlandsponni til varmblodshest. Og selvfølgelig islandshest. Vi har hatt egen islandshest siden jeg var 10 år.

Det jeg liker aller best med hest er nok at jeg blir glad når jeg er sammen med hesten. Hesten er et facinerende og fantastisk flott dyr. Hvorfor jeg valgte islandshest er nok fordi det er en robust og flott hest.

Mine favorittgrener innen konkurranse er 4-gang og tølt, ellers er jeg glad i å ri på tur i skog og mark med venner i stallen. Islandshesten er så allsidig, med artige gangarter. Den er like artig å ri på tur som i trening og konkurranse.

Mitt fremtidige mål er å trene og få det beste ut av hesten min, slik at vi kan gjøre det bra sammen både på treninger og konkurranser. Det hadde vært artig å en dag blitt så god at en kunne kommet på landslaget.

Gleder meg veldig til å ri barne-NM, og å se alle de gode ekvipasjene som skal delta i NM. Mvh Maia Persen

Utvalgt innlegg
Innlegg kommer snart
Følg med videre...
Siste innlegg