top of page

 

 

Trykk her for å bli medlem i Glòi Islandshestforening

 

 

Glòi Islandshestforening er en aktiv klubb, som holder til i Trøndelagsfylkene. I løpet av året har vi aktiviteter tilpasset for alle nivåer og interesser. Vi er en klubb med god variasjon, og vi tilbyr aktiviteter som blant annet kurs, stevner, turer og familiehelger.

Medlem i Glòi? Har du lyst men er usikker på hva det vil si å være medlem i Glòi?

Glòi er Islandshestforeningen i Trøndelag. Kontingent i klubben er 975 kr og 225 kr for familiemedlemskap. Som medlem får du mulighet til å delta på aktiviteter arrangert gjennom klubben; som kurs, fellesturer, stevner, temakvelder osv.

Glòi ønsker å satse på barn og unge, og som medlem får barn og ungdom sponset litt til aktiviteter og kurs, samt mulighet til å delta på egne samlinger for barn og unge arrangert i Nord og Sør i fylket.

Er du medlem i Glòi får du tilsendt Islandshestforumbladet i posten, fri tilgang til Worldfengur (pålogging fås via post@nihf.no) og fordelsavtaler gjennom NIHF, Norsk Islandshestforening. Fordelsavtalene kan du lese mer om her: 

http://www.nihf.no/om-nihf/bli-medlem-i-nihf/

 

Norsk Islandshestforening ble stiftet i 1970 og består i dag av 34 lokallag med til sammen ca. 2400 medlemmer. NIHF har som formål å virke for utbredelse av kjennskap til Islandshesten og dens korrekte bruk i ridesporten, samt fremme og lede renavlen av rasen i Norge.

 

Alle som er medlem av NIHF får gratis tilgang til islandshest databasen Worldfengur, samt medlemsbladet Islandshestforum.

 

Medlemskontingenten er kr. 975,- for hovedmedlem og kr. 225,- for familiemedlem.

NB! Fra 2022 vil medlemskontingenter bli fakturert via KlubbAdmin. Dette er Norges Idrettsforbund sitt eget medlemssystem (Min Idrett). Kontigenten vil faktureres fra klubben. Link til Min Idrett: https://medlemskap.nif.no/

Sporti brukes for påmelding til stevner, samlinger og andre arrangementer.

 

For å benytte deg av Sporti oppretter du en brukerprofil ved å trykke på opprett profil. Der bestemmer du ditt passord og brukernavn som du bruker for all fremtid til alle tjenester du ønsker inni i dette systemet. Når du har betalt kontingent og opprettet bruker første gang i Sporti, er det meste av arbeidet gjort. Nå står du fritt til å bruke sporti.dk/no. Når du er inne på sporti.dk/no vil du se en oppdatert terminliste til enhver tid med stevner, avlsutstillinger og kurs hos alle lokallagene i Norge. Her vil du også se andre tilbud til medlemmer og alle tjenestene til stambokkontoret som kan bestilles og betales her. Eierskifte, hestepass, sprangsedler osv.

 

Rytterlisensen for A og B ryttere betales også her. Vi håper og tror at dette blir til en stor forbedring fra tidligere systemer, når vi nå får samlet alt på en plass, dette gjør det lettere for dere som bruker og få en lett tilgang til de tjenestene dere ønsker. 

 

Ved spørsmål se på Sporti’s presentasjoner på www.NIHF.no.

bottom of page