Kurs med Kristinn Bjarni Þorvaldsson

February 25, 2016

Gloi har gleden av å invitere til et kurs for deg som vil utvikle deg, eller lære mer om konkurranseridning og hva som skal til for å "nå litt lengre".

 

Fredag 11.mars og lørdag 12.mars på Kyllobakkan, Hegra.

 

Dette kurset er et kombinert teorikurs og ridekurs. Vi har 10 plasser tilgjengelig for de som ønsker å ha med sin egen hest, få ridetid og tilbakemelding på programridning, og hvordan hesten din bør presenteres for å få høyest mulig karakterer. Resterende deltagere vil da være med å se og diskutere. Teori fredag, ridning/demonstrasjoner lørdag.
 

Om Kristinn Bjarni Þhorvaldsson:
Kristinn Bjarni har akkurat flyttet fra Island til Gjøvik, og er en meritert rytter, og en ettertraktet dommer. Han har dømt flere store internasjonale stevner, blant annet nordisk, Landsmòt og VM, og er i Norge en av tre internasjonale FEIF-dommere (høyeste dommerutdanning). Han er utdannet FT trener på Island, og har jobbet som trener på en rekke kjente staller, blant annet i Tyskland og Danmark. Han snakker norsk, og tilpasser undervisningen til den enkelte slik at det er lett å forstå hva som ønskes.

 

Vi minner om Glois første stevne i 2016, vinterstevnet (C-stevne) søndag 13.mars på samme sted, som vi er så heldige at blant annet Kristinn Bjarni skal dømme.

 

 

 

Spørsmål kan rettes til: gloi.kurs@gmail.com eller Karen Gilberg 916 17 980.

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

January 12, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SMALL BRAND. Proudly created with Wix.com