Vinterstevne 2016

March 14, 2016

Søndag 13. mars var det duket for Glois første stevne for denne sesongen – et stevne med klasser for alle, uansett alder, nivå og erfaring. Det var 18 påmeldte ekvipasjer, og med tre strykninger stilte 15 til start.

 

Nina Ekle, Hanne Bjørkøy og Kristinn Bjarni Þorvaldsson var våre tre gode dommere, som fikk bryne seg på gode ekvipasjer i alle aldre. Kristinn har blant annet dømt opptil flere store internasjonale stevner, som Nordisk, Landsmòt og VM, og er i Norge én av kun tre internasjonale FEIF-dommere!

 

En flott gjeng stilte opp både som ryttere, publikum og arrangører, og med god dugnadsinnsats av alle gikk stevnet fint for seg. Tross at trønderværet slo til, var publikum i godt humør og ikledd regnklær eller i dekning under takutstikket på stallbygningen.

 

Prisen for høyeste poengsum under søndagens stevne gikk til Pernille Pettersen med sin flotte Atgeir fra Margretarhofi, da de imponerte med 6,47 i tøltklassen T3!

 

Alt dette resulterte i et trivelig, uhøytidelig stevne med stor bredde – flinke ryttere og fine hester. Så da gjenstår det bare å takke for et fint stevne, og håpe på at mange av dere også møter opp på klubbmesterskapet 23. – 24. april.

 

Medlemmer fra andre klubber oppfordres også til å delta på klubbmesterskapet og ta del i moroa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekst: Eline Bengtsen

Bilder: Inga Zahl/Karen Gilberg

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

January 12, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SMALL BRAND. Proudly created with Wix.com