top of page

Salgsvisning 14. mai

Vår årlige salgsutstilling arrangeres lørdag 14. mai. klokken 11.00 på Kyllobakkan, Hegra.

Visning av salgshester starter kl. 11.30 og det blir vist 2 hester av gangen på ovalbanen. Hestene blir presentert over høyttaleranlegget mens de blir ridd på ovalbanen, og kan beskues i bokser innendørs både før og etter visningen. Det vil også være mulighet for å prøve-ri hver enkelt hest etter presentasjonen av alle hestene er ferdig.

Her er det en kjempemulighet for både selgere og kjøpere. En selger har muligheten til å treffe mange potensielle kjøpere, mens en kjøper har muligheten til å se/prøve mange hester på et og samme sted.

Arrangementet gjør plass til maks 25 salgshester i alle aldere, kvaliteter og prisklasser.

Det blir også bruktmarked i hallen, så ta gjerne med hesteutstyr som du vil selge. Nesten alt på bruktmarkedet har i alle år blitt omsatt. Utstyrsforhandlere vil være på plass!

Generell info:

Prisen for første salgshest er kr 400,- og deretter kr 250,- pr hest. For alle hestene som skal vises på Hegra blir det laget en annonseplass på finn.no og en helside pr. hest i

Salgsutstillingskataloen som trykkes i farger.

Påmelding av salgshester gjøres til Gisli Steinthorsson 480 72 116, kyrholt@gmail.com.

Påmeldingsgebyret betales inn til Glói Islandshestforening på konto 8601.34.74941 på forhånd eller kontant på visningsdagen.

Selger har ansvaret for at hestene har pass og gyldig vaksinering!

Det er også anledning for bedrifter å annonsere i katalogen, og dette koster kr 250,- for helside, kr 125,- for halvside og kr 75,- for kvartside. Pengene går til Glòi Islandshestforening.

Dette er ett arrangement for hele familien og det blir salg av rømmegrøt, grillet middagsmat, pølser mm. Det vil også bli barneridning, rebus, lodd salg og underholdning i pausen. Arrangementet avsluttes med låvefest på samme adresse på kvelden. Ta med familie og venner for en trivelig dag på Hegra.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Hilsen aktivitetskomiteen i Glói

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page