top of page

Martinkurs 2. -3. april

2. - 3. april var det tid for nok et kurs med Martin Rønnestad som instruktør. Kurset ble arrangert på Valum Hestesportsenter på Skogn, og med topp forhold, instruktør og stemning lå alt til rette for to lærerike dager.

De som trener for Martin til daglig er alt fra hobbyryttere til landslagsryttere noe som gjør at Martin er

flink til å tilpasse undervisningen å gi deg best mulig utnytte av treningen. Martin sier selv: ”Som instruktør legger jeg vekt på en god grunnutdannelse og en ridbar hest. Min trening er preget av mye dressur og med stort fokus på rytterens sits og balanse. Vi må ha en balansert rytter før vi kan trene frem en balansert hest.”

Lørdag startet Martin først med en kjapp gjennomgang av hestene, hvor rytterne først viste litt selv, og Martin prøvde etterpå. Han fikk da et inntrykk av hvordan hesten var. Lørdag og søndag var det satt opp til vanlige rideøkter à 45 minutter med instruksjon.

Ikke nok med fantastisk instruktør, men også det sosiale var på topp - og med nystekte vafler og diverse godsaker resulterte det i stor trivsel også når man ikke red!

Tusen takk for ei trivelig og lærerik kurshelg!

Obs. Påmelding til neste Martinkurs starter allerede imorgen 4. april klokken 20.00 på sporti.dk!

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page