top of page

Kurs med Sissel Tveten 11. - 12. juni

Gloi inviterer til ridekurs med Sissel Tveten helga 11. - 12. juni.

Kurset avholdes i ridehallen på Mære Landbruksskole.

Ridetimene kjøres med 45 minutter individuell instruksjon begge dager. Lørdag blir det enkel, felles lunsj, som er inkludert i prisen.

Pris for kurset lørdag og søndag (inkludert halleie) er 1650 kr pr. deltaker (maks 10 stk).

Oppstalling i stallen på Mære lørdag - søndag: 100 kr, bestilles på sporti sammen med påmeldingen.

Påmelding til kurs går via Sporti.dk. Påmeldingen starter søndag 24.april 2016 kl 20.00, og siste frist for påmelding er søndag 1. mai 2016!

Sporti krever at man oppretter en brukerkonto (obs, ha medlemsnummeret klart!), og man må betale kurset ved påmelding. Påmeldingen blir da registrert elektronisk. Ta kontakt med styrets medlemmer dersom du ikke vet medlemsnr. ditt.

Ved påmelding har medlemmer av Gloi førsteprioritet, og førstemann til mølla-prinsippet gjelder! Kun en hest pr. rytter i første omgang. Er du ikke medlem, eller ønsker plass med mer enn en hest foregår påmelding på mail (gloi.kurs@gmail.com), hvor det også blir registrert venteliste. Førstemann til mølla-prinsippet også her, samme frister gjelder.

Påmelding er bindende, kun ved fremvisning av lege/ veterinærattest refunderes 50 % av kursavgiften. Vaksinasjonskort skal kunne framlegges.

Litt om Sissel:

Sissel Tveten er en av få norske som både har utdannelse som hestetrener og rideinstruktør fra Hólar på Island. Hun har mange års erfaring fra Island i å temme og trene hester. Hun har jobbet på kjente avlsgårder som; Flugumýri II, Ketilsstadir, Votmúli og Kvistum. Hun har samarbeidet med trenere som Olil Amble, Thorvaldur Arni Thorvaldsson, Vidar Ingolfson, Freyja Hilmarsdottir og Bergur Jónsson.

Sissel har temt og trent en stor mengde hester. Hun er kjent for å trene fram velutdannede og trygge unghester, som mange konkurranseryttere har hatt glede av. Flere av hestene Sissel har temt har senere fått høye avlsdommer, som for eksempel: Thula frá Hellubæ (rid. 8,66), Natan frá Ketilsstödum (rid. 8,51), Vaka frá Hellubæ (rid. 8,48), Flögri frá Hábæ (rid. 8,34 og nordisk mester i firegang 2004), Mirra frá þúfu (rid. 8,43), Spes frá Ketilsstödum (rid. 8,23) med flere.

Sissel underviser som ridelærer på skolen Fjölbrautaskòli Sudurlands, Selfoss på Island. Det har hun gjort i flere år. Hun bor på gården Hamar ved Selfoss der hun trener egne og andres hester. Hun har også privatundervisning og kurs på Island, i Norge og i Sverige. Sissel legger stor vekt på at forholdene blir lagt til rette for at hesten lærer grunnutdanningen trinn for trinn, for å bli en god og fornøyd ridehest. Noe som også er nødvendig for at hesten skal kunne prestere maksimalt ut fra potensialet i hesten.

Sissel er en engasjert instruktør. Hun formidler på en trygg og rolig måte med utgangspunkt i hestens og rytterens nivå. Hun er opptatt av rytterens og hestens grunnutdanning, og bruker ikke kortsiktige snarveier.

Spørsmål kan rettes til gloi.kurs@gmail.com eller Karen Gilberg, 916 17 980.

Velkommen til et trivelig kurs!

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page