Dagskurs med Nina Ekle 5. juni

May 13, 2016

Sted: hos Nina og Arvid Ekle, Bjørkmyr Trondheim.

 

 

 

Da har Gloi har gleden av å invitere til et kurs med Nina Ekle den 5. juni. Kurset holdes hjemme på gården hos Nina selv, hvor det i vinter ble oppført en veldig fin ridehall.

 

Nina har lenge vært i miljøet, og har drevet med islandshest siden 1987. Hun er NIHF-instruktør og dommer, og har vært medlem i Sportsutvalget i NIHF i seks år. Hun har i en årrekke vært aktiv både med avl og konkurranseridning, og trives også på hesteryggen til fjells eller i skog og mark. Lang erfaring med temming og trening av hest gjør henne til en allsidig instruktør som passer for alle ryttere, uansett nivå og alder. Hun legger vekt på rytterens og hestens grunnutdanning i undervisningen. Rytters sits og balanse er i fokus, og at ridemåten fremmer hestevennlig ridning og en løsgjort hest.

 

Pris: 500 kr for 45 min privattime, inkl dagboks/paddock. Maks 10 deltagere

 

Påmelding via Sporti:

 

Påmeldingen starter onsdag 18.05.16 kl 20.00, og siste frist for påmelding er torsdag 27.05.2016.

 

Sporti krever at man oppretter en brukerkonto (obs, ha medlemsnummeret klart!), og man må betale kurset ved påmelding. Påmeldingen blir da registrert elektronisk.

 

Ved påmelding gjelder førstemann til mølla-prinsippet! Og kun en hest pr. rytter i første omgang. Om det skulle bli liten påmelding kan medlemmer melde på ekstra hest etter samme prinsipp. Ikkemedlemmer kan fylle opp kurset dersom det blir ledige plasser. Det blir registrert venteliste via mail. Påmelding er bindende. Vaksinasjonskort skal kunne framlegges.

 

Spørsmål kan rettes til gloi.kurs@gmail.com eller Karen Gilberg 916 17 980.

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

January 12, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SMALL BRAND. Proudly created with Wix.com