top of page

Gloi Salgsvisning 2016

Lørdag 14. mai ble Glòi's årlige salgsvisning arrangert for åttende året på rad. Og dette ble nok en gang, en svært vellykket dag!

Visning av salgshestene startet 11.30 og det ble vist to hester av gangen. Det ble til sammen vist 18 hester i forskjellig prisklasser og nivå. Interesserte fikk god adgang til både å prøve og studere hestene i forkant av en eventuell handel.

I pausen ble det delt ut premier til vinnerne for loddtrekningen og rebus, det ble også arrangert øltølt og etter en spennende finale mellom Sarah Høyberg Hoel og Leif Arne Ellingseter, var det Leif Arne som stakk av med seieren dette året.

Johanne Gjerstad som vant hele tre fine premier!

Vi gratulerer til vinneren av øltølten, som ble Leif Arne Ellingseter med hesten Ivar fra Stall Ellingseter!

Dagen ble avsluttet med en skikkelig låvefest på samme adresse, der hvor det også ble avholdt auksjon på to hester, der auksjonshesten Gulli fra Storebø NO2012108088 e. Moli fra Skriðu startet på 15 000.- og hesten Gammur fra Stall Ellingseter NO2005115462 e. Kliður frá Hofstaðaseli startet på kr 12 000.-. Begge hestene fikk ny eier iløpet av kvelden :-)

Besøkende var i alle aldersklasser og selv de minste fikk muligheten til å prøve seg som ryttere da det var arrangert barneridning! Ingen tvil om at dette ble en vellykket dag med adgang til god mat og drikke samt flotte hester og sosial hygge for alle.

Stor takk til alle som var med å arrangerte, til Tore Haugen for at vi får bruke dette flotte anlegget, til alle frivillige som bidrar og ikke minst takk til selgerne som har med alle disse flotte hestene slik at vi har mulighet til å arrangere en salgsvisning!

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page