Kurs i ICE TEST

June 22, 2016

5. juli klokken 19.00 kommer Birgitte Lutken å holder kurs i ICE TEST programmet, hos Kvistli Islandshester på Dalholen. Vi oppfordrer, og skulle gjerne ønsket, at en gjeng fra Gloi hadde dratt og fått med seg dette! Kjempemulighet og svært nyttig å ha med seg videre, og for å bidra til at Gloi kan være enda mer rustet og for å få enda mer kvalitet på stevnene våre. Gloi dekker reise og avgiften! Interesserte sender melding til Ellen Skavhaug på mail elle-ska@online.no eller tlf. 932 17 625. 

 

 

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg

January 12, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by SMALL BRAND. Proudly created with Wix.com