top of page

IDA-SOFIE KVANDE TIL NORDISK!

Etter en solid sesong med hingsten Brimar fra Margretarhofi, ble ekvipasjen uttatt til å representere Norge under Nordisk Mesterskap 2016. Vi gratulerer så mye!

  • Hvordan er det å ha blitt uttatt til å ri Nordisk? Det er supermorro at jeg og Brimar får æren av å representere Norge under Nordisk, og ekstra gøy er det når det er på "hjemmebane", altså på Biri!

  • Hva er dine forventninger til Nordisk? Vi har aldri vært med på et så stort mesterskap sammen før, så det blir veldig spennende! Brimar er en veldig erfaren hest, som blant annet var med på VM i 2013, så han vet hva han skal gjøre! Og det er jo Gædingakeppni vi skal ri, noe vi har gjort det veldig bra i denne sesongen så litt forventninger har jeg jo! Men først og fremst ser jeg veldig fram til å få være med, og få oppleve å ri på Nordisk :-)

Og sist men ikke minst, LYKKE TIL!

Landslaget til Nordisk 2016 finner du HER

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page