top of page

OPPDATERT TERMINLISTE

Hei, alle sammen!

Nå når vi begynner å se enden i sommerferien, kanskje både for hest og rytter, kan det være greit å starte opp med å få litt ekstra motivasjon og hjelp?

Gloi har ikke hatt noe arrangement i juli/august, men det betyr ikke at det ikke har skjedd masse. Vi har nemlig fått en nykåret Nordisk meste i klubben. Vi gratulerer, Ida-Sofie Kvande med en kjempe prestasjon! Video av premieutdeling/finalen kan du se på Gloi's facebookside.

Selv om det har vært rolige sommermåneder, så begynner terminlisten for 2017 og høsten 2016 å fylles opp nå, så det å ta en titt innom i ny og ne er ikke dumt :-)

I år, som ifjor, har vi booket Eyjolfur Thorsteinsson for en rekke kurs igjennom høsten 2016 og våren 2017. Vi har to kurs nå i høst, oktober & november, før vi fortsetter videre med flere etter jul. Disse ligger inne under TERMINLISTE.

Eyjolfur med hingsten Oliver fra Kvistum

Kurskomiteen, aktivitetkomiteen og sportskomiteen jobber på for at 2016/2017 skal bli fylt opp med aktiviteter som passer hver enkelt! Obs. Det vil kun bli arrangert 3 stevner neste år også, så merk dere datoene så fort de kommer ut og sørg for å bli med på moroa.

Håper dere alle gleder dere til en høst/vår fylt med hest!

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page