top of page

Vi gratulerer Ellen og Nina som æresmedlemmer av Gloi!

På årsmøtet fikk Glói to nye æredsmedlemmer. I forbindelse med 40-årsjubileumet ble det gravd i gamle medlemslisterlister og klubbhistorie. Våre to nye æresmedlemmer har vært aktive medlemmer gjennom mange mange ti-år, og styret mente det var på sin plass å gi de litt heder og ære for det frivillige arbeidet de har lagt ned både i vår lokale klubb, men også i hovedforeningen. De har i mange tidsepoker vært sentrale i ulike verv i styret, og vi håper de fortsetter sitt engasjement videre i årene fremover.

Vi gratulerer Ellen Skavhaug (medlem siden 1982) og Nina Ekle (medlem siden 1987) som nå er blitt tildelt tittelen æredsmedlemmer i Glói islandshestforening.

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page