top of page

Vinterstevne 2017

Lørdag 25. mars var det tid for årets første stevne, nemlig Vinterstevne 2017. Stevne ble avholdt på Hegra, Stjørdal med flotte fasiliteter. Alt fra mer erfarne konkurranseryttere til førstegangsstartende stilte, som bidro til stor bredde på stevne. Akkurat hva vi ønsker å oppnå; et stevne for alle! Marit Kristine Halseth har skrevet noen ord om sin opplevelse av å komme tilbake på banen etter et 20års ''opphold'':

''Etter ca 20 år siden mitt forrige og eneste Gloistevne har jeg nå kommet tilbake. Denne gang med unge og uerfarne hester og barn. Men morsomt var det. Julie som bare ville drive med sprangridning vil nå også satse på gangartsridning. (Yess, tenkte mor da) Så stevnet ga mersmak, men vi kunne godt ha tenkt oss litt mer informasjon når vi kom dit om hva som forventes og hvilke regler som gjelder. Men etter litt spørring å graving ble vi da klokere. Håper vi ikke var alt for mye i veien for dere rutinerte stevnefolk. Jeg og barna likte oss godt ihvertfall. Så oppfordrer flere til å ta med seg barna på stevner. Takk for en trivelig opplevelse, vi ses! 😉

Hilsen Marit Kristine, Arnt Torleif, Julie, Synne og Håkon Emil Halseth.''

Vi håper stevne ga mersmak til dere andre også, og at vi ser dere - og enda flere - igjen til Klubbmesterskapet 29. - 30. april!

Bilder tatt av Vilde Elvestad

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page