top of page

Glois Klubbmesterskap 2017

GLOI INVITERER TIL ÅPENT KLUBBMESTERSKAP 29. - 30. APRIL PÅ HEGRA, STJØRDAL hos Tore Haugen!

Stevnestart lørdag 29. April kl 10.00 (uttagning) og søndag 30. April kl 09.00 (finaler)

Benytt sjansen til å treffe andre hestevenner, få testet formen før sesongen og konkurrere i hyggelige omgivelser. Stevnet er et C-stevne og åpent for alle medlemmer av NIHF/FEIF. Hesten må være 5 år eller eldre og registrert i WorldFengur. Stevnet arrangeres etter FIPO, med unntak av at det er lov å ha 4 vinterbrodder i hver sko. Det kåres en klubbmester i hver aldersklasse (Junior, Ungrytter og Senior) basert på en gangartsdisiplin og en tølt disiplin. Resultatene fra uttakningene gjelder. Kun medlemmer fra Gloi kan kåres til Klubbmestere. Vandre pokal, gitt av Stugudalshester, til beste enkeltkarakter (høyeste uttaking). Klasser/disipliner; Sportsklasser; * Junior (13-15år)/Ungrytter (16-21år)/Senior (16+): V1, T1, T2, F1, V2, T3, T4, F2 Det blir felles finaler og premiering innen samme gren (f.eks V1 og V2) Fritidsklasser: * junior(13-15år)/Ungrytter(16-21år)/ Senior(16+):V5, T7 * Barn (11-13 år) V5 og T7 * Leieklasse: Barn under 10 år kan låne hest av en annen deltakende rytter. Ved for få påmeldte vil klasser kunne slås sammen. Det må være minst 5 påmeldte og 3 startende for at klassen skal arrangers, Gjelder ikke barn og leieklasse. Dommere; Hanne Hestevik, Ine Smedbakken og Hilde Skogly Gyldig vaksinasjonsattest og vetrinærattest/egenerklæring fremvises ved innsjekking. Innsjekk fra kl 8.00-9.30. Hesten må være sjekket inn før stevne starter kl 10. Kommer du fredag må du gi beskjed! Det blir ryttermøte lørdag morgen kl 9.30. Påmeldingsavgift; per disiplin kr 300,- , barn kr 100,- leieklassen kr 50,-. Påmeldig og betaling via http://www.sporti.dk/event/activity.php?id=4695 innen 19. April Påmeldingsavgift refunderes kun etter gyldig veterinær- eller legeattest, attesten må innsendes snarest og innen 1 uke etter stevnestart. Oppstallings muligheter; boks kr 200,- kve kr 100,- for helga, bestilles og betales på sporti. Gjør oppmerksom på at det er 22 bokser, og resten utekve. Så her er det førstemann til mølla! Overnatting; det er 10 senger på stabburet, kr 200,- per seng for helga, bestilles og betales på sporti. Sosial kveld; det blir lagt opp til sosialt samvære med pizza på låven til Tore på lørdag etter stevneslutt. Påmelding i kiosken innen kl 15.00. Gloiryttere må påberegne seg litt dugnadsoppgave. Spørsmål? Ta kontakt med Ellen Skavhaug, elle-ska@online.no, tlf. 93217625 eller Nina Ekle tlf. 97158350. Tidsskjema, startlister, nærmere info vil bli lagt ut på hjemmeside (www.gloi-ihf.com) og Glois Facebook side. Mail med info blir sendt ryttere. På hjemmesiden ligger disiplinbeskrivelsene og noen regler. DISIPLINBESKRIVELSER: LEIEKLASSE 0- 10 år; kan ha med leier, en runde på ovalbanen, det skal vises skritt og kan vises trav/tølt på ene langsiden. Inntil 3 ryttere på banen. Ingen karakter eller rangering, rosett til alle. Fritidsklasser; T7- Inntil 3 ryttere på banen rir på speakers kommando. Oppgavedelene er; 1. Sakte tempo tølt, bytte hånd 2. Valgfritt tempo tølt. V5 - Inntil 3 ryttere på banen rir på speakers kommando. Oppgavedelene er; 1. Fritt valgt tempo tølt, 2. arbeids-middelstempo trav, 3. middel tempo skritt, 4. arbeids-middelstempo galopp. Barneklasse 11-13 år, i V5 viser de galopp enkeltvis Sportsklasser; T3 - Inntil 3 ryttere på banen rir på speakers kommando, standardprogram. Oppgavedelene er: 1.Sakte tempo tølt, bytt hånd,2. tølt med tempoforsterkninger på langsidene, 3. Hurtig tempo tølt. T1- samme oppgavedeler som i T3, rir enkeltvis og ikke på speakers kommando T4 – Inntil 3 ryttere på banen rir på speakers kommando. Oppgavedelene er: 1. Valgfritt tempo tølt. 2. sakte, rolig stabilt tempo tølt. Bytte hånd. 3.saktes- til middels tempo tølt på løse tøyler. (her skal det være bue på tøylene og de holdes i én hånd). T2- samme oppgavedeler som i T4, rir enkeltvis og ikke på speakers kommando V2 – Inntil 3 ryttere på banen rir på speakers kommando. Oppgavedelene er: 1. Sakte tempo tølt, 2. arbeids-middelstempo trav, 3. middel skritt, 4. arbeids-middelstempo galopp, 5. Hurtig tempo tølt. V1 -samme oppgavedeler , valgfri rekkefølge, som i V2 , rir enkeltvis og ikke på speakers kommando, F2 – Inntil 3 ryttere på banen rir på speakers kommando. Oppgavedelene er: 1. sakte-middelstempo tølt, 2. arbeids-middelstempo trav, 3. middels skritt, 4. arbeids- middeltempo galopp , 5. flyvende pass på langsidene. F1- samme oppgavedeler, valgfri rekkefølge, som i F2, rir enkeltvis og ikke på speakers kommando

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page