top of page

GLOI ISLANDSHESTFORENING INVITERER TIL KVELDSSTEVNE C-stevne 3.mai


Gloi inviterer til kveldsstevne 3. mai, C-stevne .

Her blir det mulighet for kvalifisering! Torsdag 3. mai 2018 stevnestart kl 17.00 Sted: Kyllobakkan, Hegra (Tore Haugen) Dette stevne arrangeres som et drive-in stevne og det blir ikke satt opp tidsskjema, men deltagerne rir etter hvert som de kommer og er klare. Stevne er fra kl 17-20.

Regler og forbehold; • Stevnet arrangeres etter FIPO-reglementet/NIHFs stevnestruktur. Se www.nihf.no. Unntak; det er tillatt å ri med fire brodder • Hesten må være registrert og min 5 år. • Påmelding er bindende fra på meldingstidspunkt, og påmeldingsavgift refunderes kun mot lege- og veterinærerklæring. Det ris ikke finaler og blir ingen premiering. DISIPLINER: Åpne klasser: V5, T8, V2, T3, T4, F2, V1, T1, F1 NB: Husk å velge hvilken hånd du vil ri på! Det kan ris inntil to disipliner pr.hest. For beskrivelse av disipliner se, vår hjemmesiden under sport; www.gloi-ihf.com Deltageravgift; Påmeldingsavgift per disiplin kr 200,-, påmeldingsfrist 26.04.2018 Det settes et tak på 30 påmeldte. Påmelding via sporti.no Hestepass med gyldig vaksinasjonsattest og egenerklæringsskjema (kan fås på stevneplassen) må vises ved innsjekking, før hesten kan tas av transporten. Spørsmål om stevnet kan rettes til: Ellen Skavhaug, elle-ska@online.no tlf: 93217625 Klubbens medlemmer velger dugnadsarbeid i påmeldingsskjema, ikke klubbmedlemmer trenger ikke skrives seg på dugnadsarbeid.

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page